Kuvendi i Maqedonisë së Veriut “flet” edhe në gjuhën shqipe

BOTA


Kuvendi i Maqedonisë së Veriut do të shkruaj edhe në gjuhën shqipe mbishkrimet zyrtare të saj. Lajmin e ka bërë të ditur vete kryetar i Kuvendit, Talat Xhaferri me një postim në mediat sociale.

“Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me mbishkrim në tri gjuhë” ka shkruar Xhaferi mbi fotot e tabelave ku përveçse shfaqet emri i ri i shtetit, jepet edhe në gjuhën shqipe së bashku me atë maqedonase dhe angleze.


Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me mbishkrim në tre gjuhë.Собранието на Република Северна Македонија со натпис на три јазици.

Gepostet von Talat Xhaferi am Montag, 27. Mai 2019Skip to toolbar