Lleshaj përfundon në prokurori

Më të fundit


Partia Demokratike ka kallëzuar në Prokurorinë e Tiranës Ministrin e Brendshëm, Sandër Lleshaj dhe Policinë e Shtetit për ushtrim dhune gjatë protestës së opozitës.

Prokuroria ka regjistruar kallëzimi penal të bërë nga PD-ja dhe ka thirrur për të dëshmuar Sekretarin e Përgjithshëm të saj, Gazment Bardhi, i cili pritet të paraqitet pranë organeve të prokurorisë ditën e hënë.


PD ka paraqitur prova të shumta në prokurori, ku akuzon policinë se “qëllimi i saj ka qenë pengimi i zhvillimit të protestës, duke hedhur mjete të helimit masiv dhe ujë me presion ndaj të gjithë protestuesve, jashtë rregullave dhe rrethanave të lejuara nga ligji.”

Prokuroria do të hetojë nëse Policia e Shtetit ka tejkaluar kompetencat e saj dhe nëse ka ushtruar dhunë ndaj protestuesve.
Skip to toolbar