Mbahet mesha e Krishtlindjeve në Katedralen Ortodokse, besimtarët luten për më shumë paqe e mirësi 

AKTUALITET


Është mbajtur sot në Tiranë mesha e Krishtlindjeve në Katedralen Ortodokse. Besimtarët luten për më shumë paqe dhe mbarësi.

Në mbarë botën besimtarët ortodoksë festojnë Krishtlindjen.

Skip to toolbar