“Njeri i vogël”, Icardi sulmohet përsëri nga rifozët!

Më të fundit


Mauro Icardi vijon të sulmohet nga tifozët e Interit në Itali, të cilë prej kohësh janë pozicionuar në krahun e klubit dhe trajnerit Spalleti, në lidhje me vendimet e marra më herët për sulmuesin argjentinas të skuadrës nga Milano.

“Curva Nord” ka bërë një tjetër reagim për numrin ‘9’ të Interit, duke e cilësuar atë “njeri të vogël”, që është shtirur për të mos luajtur me ekipin.


“Ai njeri i vogël, që mban numrin 9, nuk e meriton Interin, sepse nuk ka treguar as minimumin e korrektësisë profesionale, që çdo punonjës i një klubi duhet të tregojë, duke shprehur respektin për fanellën, për publikun që beson në të, ose së paku për punëdhënësin, që e paguan”

“Në kampionate të tjera europiane nuk mund të ndodhë si në klubin tonë. Pyetja që bëjmë është: a keni parë ndonjëherë lojtarë në kampionate të tjera, që pretendojnë se janë të dëmtuar, që refuzojnë të luajnë, që grinden para humbjeve të ekipit të tyre dhe e braktisin atë për më shumë se një muaj? Pastaj, grupit i imponohet kthimi i tij nga avokatët”, shkruan ‘Curva Nord’.
Skip to toolbar