“Opozita të dënojë dhunën, po dëmton imazhin e vendit”

POLITIKË


Për dhunën e përdorur gjatë protestës së 11 majit ka reaguar edhe misioni francez në OSBE.

Në një deklaratë misioni francez në OSBE kërkoi nga opozita të dënonte dhunën, pasi në këtë mënyrë është duke dëmtuar imazhin e vendit.


“E drejta për të protestuar paqësisht është një element thelbësor i rrugëtimit demokratik të një vendi. Megjithatë të shtunën në 11 maj në Tiranë u vunë re zhvillime të dhunshme në protestat e thirrura nga opozita. Është e rëndësishme që opozita të dënojë dhunën dhe të denoncojë autorët e saj. Dhuna kompromenton për reforma demokratike dhe dëmton imazhin e Shqipërisë.” -thuhet në deklaratë
Skip to toolbar