Opozitës i shtohen edhe 4 deputetë të tjerë

Më të fundit


Vijojnë emrat nga lista shumë-emërore e partive politike të PD-së dhe LSI-së të pranojnë mandatin e deputetit. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha sot mandatin e deputeti edhe katër kandidatëve të rinj, 3 nga Partia Demokratike dhe një nga Partia Socialiste për Integrim.

Opozitës në Kuvend do i shtohen edhe 4 emra të rinj:


-Eugen Bojaxhi nga lista e LSI-së për qarkun e Beratit

-Andi Përmeti nga lista e PD-së për qarkun Korçë

-Erion Piciri nga lista e PD-së për qarkun Tiranë

-Fatjona Dhimitri nga lista e PD-së për qarkun Gjirokastër

4 kandidatët pritet që të bëjnë betimin e tyte në seancën e ardhshme të Parlamentit. Me shtimin e këtyre deputetëve të rinj, opozita shkon me 31 vende në Kuvendin e Shqipërisë.
Skip to toolbar