“Pakti për Universitetin, premtim i mbajtur”. Rama i përgjigjet studentëve

POLITIKË


Një grup studentësh kanë njoftuar zhvillimin e një proteste sot, por kryeministri Rama i ka kthyer përgjigje përmes një video të postuar në Facebook. Rama thekson se qeveria i ka mbajtur të gjitha premtimet e bëra në dokumentin Pakti për Universitetin.

Përmes shifrave kryeministri zbulon në video se sa studentë kanë përfituar që nga ulja e tarifave e deri tek zerimi i taksës për studentët ekselentë.


MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë videoinformacion mbi angazhimet e mbajtura në kuadër të Paktit për Universitetin, ju uroj një ditë të mbarë 📚

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 21. Mai 2019Skip to toolbar