Pas “Javës së Gjelbër” rimblidhet Kuvendi, sot katër orë seancë plenare, fokusi i diskutimeve…

Më të fundit


Deputetët do të mblidhen në orën 14:00 të kësaj të hëne në seancë plenare.

Sipas rendit të ditës, në fokus do të jenë diskutimet mbi problematikat që janë evidentuar nga deputetët gjatë takimeve me qytetarët në terren.


Java e kaluar ishte javë e gjelbër, të cilën deputetët e Kuvendit të Shqipërisë e kanë shfrytëzuar për t’u takuar me zgjedhësit në zonat e tyre.

Byroja e Kuvendit, në hartimin e rendit të ditës, ka caktuar që seanca e sotme të zgjasë 4 orë, ku 128 minuta të jenë në dispozicion të mazhorancës, 74 minuta do të jenë në dispozicion të deputetëve të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, 12 minuta kohë do të kenë respektivisht grupi parlamentar “Aleanca për Ndryshim” dhe “Drejtësi dhe Integrim”.

Partia e Lirisë dhe Partia Socialdemokrate do të kenë në dispozicion nga 2 minuta dhe në fund deputetët jashtë grupeve parlamentare do të kenë në dispozicion nga 4 minuta kohë.
Skip to toolbar