“Për Metën po kryhen ende hetime”, Dumani: Kontrollet ndaj Kryemadhit, për të gjetur prova!

AKTUALITET


Gjatë një takimi informal me gazetarët, kreu i SPAK, Altin Dumani iu përgjigj një sërë pyetjesh lidhur me çështje ndaj të cilave organi i akuzës ka hetime, apo akuza të paraqitura në gjykatë.

Sa i përket sekuestrimit ndaj Monika Kryemadhit, apo hetimet ndaj Metës, Dumani tha:


“Kontrollet tona janë instrument për të gjetur proven.

Sa i takon Metës, është çështje ndaj të cilës po kryhen ende hetime dhe nuk kam një koment”.
Skip to toolbar