Përfundon afati për regjistrim. Opozita mbetet jashtë zgjedhjeve

Më të fundit


Dje në mesnatë ka qenë afati i fundit zyrtar për partitë që të regjistrohen në KQZ për të marrë pjesë në zgjedhjet e qershorit. Nga KQZ është zyrtarizuar regjistrimi i 61 kandidatëve të Partisë Socialiste dhe kandidatët e Partisë Bindja Demokratike.

Ndërkohë që partitë e opozitës si PD dhe LSI mbetën zyrtarisht jashtë zgjedhjeve të qershorit për shkak se nuk kanë dorëzuar asnjë dokument për t’u regjistruar në KQZ.


Deri  tani kandidatët për Bashkinë e Tiranës duket se janë dy, Erjon Veliaj për PS-në dhe Arbën Skënderi për Bindjen Demokratike.
Skip to toolbar