Pjesë e Bindjes Demokratike? Hajdari: Do vazhdoj rrugën time

Më të fundit


Pas deklaratave publike që bëri Patozi duke i lënë dyert e hapura për Rudina Hajdarit për t’u bërë pjesë e partisë së re “Bindja Demokratike”, ka reaguar edhe kjo e fundit.

Në një intervistë në TVSH, Hajdari tha se nuk kishte pasur asnjë rol në krijimin e kësaj partie, por ka pasur gjithmonë një ftesë nga Patozi për t’u bërë pjesë e saj. Ajo tha se i uron suksese partisë së sapo formuar, por ajo do të ndjek rrugën e saj.


“Kam folur hapur me krijuesit, por nuk kam pasur asnjë lloj roli në krijimin e kësaj partie. Lajmet dolën se unë isha shprehur hapur, isha pro mos bojkotimit të zgjedhjeve. Isha pro dhe të formimit të një forumi politik që do përfaqësonin demokratët. PD dhe partitë e tjera kanë zgjedhur një mënyrë anti-kushtetuese dhe jo të përshtatshme të një vendi që kërkon të futet në BE. Nuk kam pasur asnjë rol në këtë parti politike. Zotit Patozi i uroj suksese, por do vazhdoj rrugën time.” – tha Hajdari




Skip to toolbar