PS dërgon në KQZ kërkesën për t’u regjistruar në zgjedhjet e pjesshme lokale

Më të fundit


Partia Socialiste ka dërguar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, kërkesën për t’u regjistruar në zgjedhjet e pjesshme lokale të datës 6 mars.

Shkresa e cila mban firmën e sekretarit të përgjithshëm të PS-së, Damian Gjiknuri, është dorëzuar sot në KQZ.


Presidenti Ilir Meta dekretoi datën 6 mars për mbajtjen e zgjedhjeve t pjesshme vendore për bashki, konkretisht: Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje.

PS dërgon në KQZ kërkesën për t’u regjistruar në zgjedhjet e pjesshme lokaleSkip to toolbar