#RealStory, Çili: Ne jemi komb pro europian

Më të fundit


RealStory Henri Çili: Shqipëria dhe shqiptarët i kanë provat që jane pro europian. Duhet të rishikohen marrëveshjet tregëtare. Ne e hapëm ekonomine prej rrugë drejt BE. #ZgjedhjetBE

Skip to toolbar