Sekuestrimi i pasurive të Ervis Martinajt: Familjarët bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë

AKTUALITET


Familjarët e të shumëkërkuarit të drejtësisë, Ervis Martinajt, të cilëve SPAK u ka sekuestruar pasuritë, kanë bërë rekurs në Gjykatën e Lartë.

Në dosjen e siguruar nga gazetarja Anila Hoxha, dorëzues i padisë janë Mustafe Martinaj, Vasilika Martinaj, Ervis Martinaj, Drenica Martinaj, Erjona Martinaj, Roberta Martinaj, Daris Kacorri, Alfio Kacorri dhe Valentino Kaco.

Skip to toolbar