Shokon e reja, shkon nudo para Prokurorisë së Tiranës

AKTUALITET


Një shtetase kolumbiane ka zgjedhur një formë të pazakontë të protestës, duke dalë nudo para ambienteve të Prokurorisë së Tiranës.

Sipas informacioneve te para protesta e saj lidhet me zvarritjen e një procesi gjyqësor. 


Në shenjë rebelimi për këto zvarritje, ajo ka zgjedhur të zhvishet para Prokurorisë ku ka qëndruar për 5 minuta. Më tej është veshur dhe është larguar.
Skip to toolbar