Shqipëria U-16 gati për turneun e radhës!

Më të fundit


Kombëtarja e futbollit U-16, e drejtuar nga Elvin Beqiri, pasi përfundoi turneun “UEFA Development”, do të marrë pjesë në një tjetër turne. Bëhet fjalë për një kampionat miqësor për grupmoshën U-16, që do të zhvillohet në Turqi nga datat 14-20 prill.

Kuqezinjtë në këtë turne do të përballen me Turqinë, Bjellorusinë dhe Lituaninë. Përfaqësuesja jonë, do të ketë në dispozicion futbollistë të datëlindjes 2004. U-16 do të fillojë grumbullimin ditën e sotme në kompleksin “Tropikal” Durrës.
Ky është kalendari i ndeshjeve të U-16:


15 prill 2019: Shqipëri-Bjellorusi ora 14:00
17 prill 2019: Turqi-Shqipëri ora 16:00
19 prill 2019: Lituani-Shqipëri ora 16:00

Ndeshjet do të zhvillohen në qendrën e ekipeve kombëtare të Federatës Turke të Futbollit. Më poshtë do të gjeni listën e futbollistëve të grumbulluar nga Beqiri:
Skip to toolbar