Shqiptarët investojnë në fondin e pensioneve private

Më të fundit


AMF njofton se gjatë 4 viteve të fundit është trefishuar tregu i pensioneve private dhe gjithnjë e më shumë shqiptarët po investojnë në këtë fond.

Në fund të vitit 2018 numri i anëtarëve pjesëmarrës në fondet e pensionit ishte 25.298 pothuajse i trefishuar krahasuar me vitin 2014.


Kjo tendencë rritje e pjesëmarrjes në fondet e pensioneve tregon një ndërgjegjësim më të lartë të publikut për potencialin që ofron ky treg.
Skip to toolbar