Tahiri në bankën e të akuzuarve, caktohet seanca e parë gjyqësore

Më të fundit


Pas mbylljes së hetimeve më 28 shkurt nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, është caktuar edhe seanca e parë gjyqësore ndaj ish ministrit të Brendshëm, Sajmir Tahiri.

Tahiri do të ulet në bankën e të akuzuarve më 19 qershor, ndërsa çështja do të gjykohet nga gjyqtarët Ardit Mustafaj, Flora Hajredinaj dhe Irena Gjoka.


Ish ministri do të gjykohet për akuzat “Trafikim të lëndëve narkotike” në kuadër të grupit të strukturuar kriminal “Habilaj” dhe “Korrupsionit pasiv të funksionarëve të lartë shtetërorë”.
Skip to toolbar