Vetingu në polici/ Shkarkohet nga detyra zyrtari i dytë në radhën e uniformave blu Edmond Papa

AKTUALITET


Shkarkohet nga detyra Shefi i Sektorit të Sigurisë së Personelit në SHÇBA, Edmond Papa.


Papa ishte me detyrë Shef Sektori i Sigurisë së Personelit, Drejtoria e Analizës dhe Kartotekës, SHÇBA.

Edmond Papa është i dyti zyrtar që shkarkohet në radhët e policisë.

Deri tani, 21 drejtues të lartë janë konfirmuar në detyrë.