Vrau dy motrat në shtëpinë e tyre, prokuroria kërkon burg të përjetshëm për Përparim Ademin

AKTUALITET


Prokurororia e Tiranës kërkoi burg të përjetshëm për shtetasin Përparim Ademi , nën akuzë për vrasjsen e dyfishte të 31 dhjetorit 2020, ku me kallash brenda shtëpisë së tyre ai la të vdekura dy gra.

Ditën e fundit të vitit Ademi , i cili kishte lidhje intime me njërën prej grave , përdori si “ karrem” një fëmje që ato ti hapnin derën dhe më pas i ekzekutoi në banesën e tyre të dyja motrat Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi

Skip to toolbar