Zëvendëskryetari i Bashkisë së Kukësit paraqitet në SPAK

AKTUALITET


Zëvendës kryetari i Bashkisë së Kukësit, Granit Gjana këtë të premte është paraqitur në SPAK.

Sipas informacioneve pritet që Gjana të japë sqarime në lidhje me hetimet që po zhvillon ndaj ish-kryebashkiakut Safet Gjici dhe Alma Kacit që diskutojnë për një tender për rehabilitimin e qenve endacake në Kukës.

Skip to toolbar