5 qarqe në protestë për një orë

Më të fundit


Pas një ore, ka përfunduar protesta e opozitës së bashkuar, që kishte bllokuara 5 akset rrugore kryesore në vend.

Protestat u zhvilluan në Tiranë tek rrethrrotullimi Shqiponja, Durrës në zonën Plepa-Autostradë, në Fier tek rrethrrotullimi Sheq, Elbasan tek rrethrrotullimi Bradashesh dhe në Milot tek karburanti në autostradë ku ishte i pranishëm edhe kryetari i PD-së, Lulzim Basha.


Protestuesit në Durrës në zonën e Plepave kanë ndezur tymuese dhe flakadanë dhe e njëjta situatë ka vijuara edhe tek rrethrrotullimi Shqiponja në Tiranë.

Ndërsa në Elbasan, protestuesit kanë preferuar, që në vend të tymueseve të djegin edhe goma, ku të pranishëm ishin edhe dy ish-deputetë të PD, Luçiano Boçi dhe Endri Hasa.

Në përgjithësi protesta ka vijuar e qetë pa incidente për një orë dhe është shoqëruar me thirrjet “Rama Ik”. Më pas kalimi i mjeteve është kryer normalisht në të gjitha akset e bllokuara.
Skip to toolbar