Anonymous vijon sulmet e web-faqeve serbe, 40 të mbyllura në 72 orët e fundit

AKTUALITET


Anonymous dhe grupe të tjera të hakerëve kanë nisur sulme kibernetike ndaj uebfaqeve të qeverisë serbe.

Sipas një njoftimi në Twitter, sulmet janë duke u bërë në ‘shkallë të plotë’ si pjesë e fushatës #OpSerbia.


Sipas Twitt-it të fundit të Anonymous, më shumë se 40 web-faqe serbe janë hequr nga interneti në 72 orët e fundit, shkruan KosovaPress.

“JUST IN: Kolektivi #Anonymous dhe grupet e tjera të hakerëve kanë nisur sulme kibernetike ‘në shkallë të plotë’ në faqet e internetit të qeverisë serbe, si pjesë e fushatës #OpSerbia. Më shumë se 40 uebfaqe serbe janë hequr në 72 orët e fundit”,

Postimi i Anonymous në Twitter
Skip to toolbar