“BKH progres i prekshëm për luftën ndaj korrupsionit”, ambasadori Britanik takon Aida Hajnajn

Më të fundit


Ambasadori Britanik, Duncan Norman ka zhvilluar sot një takim me kryetaren e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnajn.

Ka qenë ambasadori Norman që ka dhënë detaje nga takimi në fjalë.


Takim i mirë me drejtoren e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnaj. Krijimi i BKH-së është progres i prekshëm për reformën në Drejtësi, pavarësinë e gjyqësorit, luftën kundër korrupsionit dhe lajme të këqija për ata që mburren me ligjin.”, tha Norman.
Skip to toolbar