Disiplina “fal” klubet e Superligës, “masakrohen” ekipet e moshave!

Më të fundit


Komisioni i Disiplinës Sporitve në Federatën Shqiptare të Futbollit është mbledhur sot për të dhënë vendimet në lidhje me ndeshjet e kampionatit që u luajtën në mesin e javës. Ndryshe nga siç jemi mësuar të shohim zakonisht në vendimet e KDS, këtë herë nuk ka pasur dënime të rënda apo gjoba për klubet, lojtarët dhe zyrtarët e ekipeve të Superligës.

Laçi dhe Flamurtari janë të vetmet klube të Kategorisë Superiore, që paralajmërohehn se nëse do të ketë sjellje të gabuar të tifozëve në ndeshjet e ardhshme, do të jenë subjekt i rregulloreve të FSHF-së.

1. FC “Flamurtari”, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje së gabuar të spektatorëve do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

2. KF “Laçi”, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje së gabuar të spektatorëve do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

3. “Akademia AAS” U-19, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje së gabuar të spektatorëve do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

4. Lojtari i KF “Vllaznia” U-19, Angjelo Radovani, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a te KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

5. Lojtari i KF “Besa” U-17, Xhemal Vaskja, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/b te KDS, dënohet me 6 (pesë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

6. KF “Kamza” U-19, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Shkodra” U-19, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

7. KS “Vlora” U-19, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Apollonia” U-19, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

8. KS “Korabi” U-17, për mos paraqitje në ndeshje kundër FC “Term” U-17, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

9. KF “Lushnja” U-17, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Butrinti” U-17, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

10. Lojtari i KF “Kamza” U-17, Klevis Hila, për sjellje jo sportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d te KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

11. Lojtari i KF “Burreli” U-17, Roxherio Lika, për sjellje jo sportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d te KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

ive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

2. KF “Laçi”, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje së gabuar të spektatorëve do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

3. “Akademia AAS” U-19, paralajmërohet se në rast përseritje të sjellje së gabuar të spektatorëve do të jetë subjekt i masave që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloreve të tjera të FSHF.

4. Lojtari i KF “Vllaznia” U-19, Angjelo Radovani, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a te KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

5. Lojtari i KF “Besa” U-17, Xhemal Vaskja, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/b te KDS, dënohet me 6 (pesë) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

6. KF “Kamza” U-19, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Shkodra” U-19, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

7. KS “Vlora” U-19, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Apollonia” U-19, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

8. KS “Korabi” U-17, për mos paraqitje në ndeshje kundër FC “Term” U-17, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

9. KF “Lushnja” U-17, për mos paraqitje në ndeshje kundër KF “Butrinti” U-17, në bazë të Nenit 55/1 të KDS, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 dhe zbritjen e 3(tre) pikëve nga klasifikimi.

10. Lojtari i KF “Kamza” U-17, Klevis Hila, për sjellje jo sportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d te KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.

11. Lojtari i KF “Burreli” U-17, Roxherio Lika, për sjellje jo sportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/d te KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktivitetet.Skip to toolbar