Gara për këshillin bashkiak, PS kryeson me 33 mandate në Tiranë

Më të fundit


Në bashkinë më të madhe në vend, PS rezulton kryesuese dhe me mandatet për këshillin bashkiak.

Deri në këtë orë, Partia Socialiste ka siguruar 33 mandate për këshillin bashkiak, pasuar nga “Bashkë Fitojmë” me 16 mandate dhe PD zyrtare me 4 mandate, ndërsa PSD tre mandate.


Kanë nga një mandat dhe parti të tjera më të vogla si Nisma Thurje, Levizja Bashke dhe LZHK.

Pritet që procesi i numërimit të fletëve të votimit nga ku do dalin anëtarët e këshillit bashkiak, të përfundojë këtë të Martë.
Skip to toolbar