GJKKO urdhëron SPAK t’i japë Beqajt aktet e dosjes falas, ish-ministri: Vendim i drejtë!

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme vendos t’i verë në dispozicion pa pagesë Ilir Beqajt dhe të bashkëpandehurve aktet e dosjes së “Sterilizimit”.

Sipas gjykatës, mbrojta mund t’i marrë 602 fashikujt në mënyrë elektronike.


Kështu GJKKO ka urdhëruar SPAK që ish-ministri të pajiset falas me aktet e dosjes dhe jo kundrejt pagesës prej 10 mln lekësh që kishte kërkuar organi i akuzës.

Jashtë sallës Beqaj e konsideroi si të drejtë vendimin e gjykatës. Seanca e radhës më 13 maj, ora 09.00.
Skip to toolbar