Vazhdojnë “tradhtitë” ndaj PD dhe LSI

Më të fundit


Që pas djegies së mandateve të opozitës, dy partitë e mëdha PD dhe LSI i kanë quajtur të gjithë tradhtar personat që nuk e kanë dorëzuar mandatin apo emrat e kandidatëve nga listat e tyre shumë-emërore që kanë pranuar të marrin atë.

Por pavarësisht kësaj, duket se vijojnë të shtohen ende kandidatët e rinj që kanë dorëzuar kërkesat e tyre pranë KQZ-së për të marrë mandatin e deputetit. Ditën e sotme KQZ ka miratuara dhënien e dy mandateve nga lista e PD-së, përkatësisht një në qarkun e Dibrës, Halil Jakimi dhe Arlind Çarçani për qarkun e Korçës.


Ndërkohë edhe dy kandidatë të tjerë Andi Përmeti nga lista e PD në qarkun e Korçës dhe Eugen Bojaxhiu nga lista e LSI-së në qarkun e Beratit kanë dorëzuar kërkesën për të marrë mandatin e deputetit.
Skip to toolbar