Ndarja e Kosovës, Rama: Gënjeshtra të rrezikshme

POLITIKË


Kryeministri Rama iu përgjigj akuzave të Haradinaj për pjesëmarrje në komplot për ndarjen e Kosovës, duke i cilësuar si gënjeshtra dhe budallallëqe të rrezikshme.

“Komploti për copëtimin e Kosovës dhe krijimin në mënyrë të fshehtë një hartë të re të botës më kujton shprehjen “sa pa dal facebook-u budallain e njeh vetëm shtëpia e vet.” Sot jetojmë në një botë që nga kjo pikëpamje është fatkeqe. Nëse do që gënjeshtrën tënde ta besojnë, bëje të pabesueshme, thoshte një shprehje. Sot është në përdorim të përditshëm për të goditur kundërshtarë, për masakruar karaktere personalitet në të gjitha nivelet, duke përfituar nga facebook dhe mundësia për të torolisur të gjithë dynjanë me gënjeshtra marramendëse dhe budallallëqe të rrezikshme. ” – ka thënë Rama

Skip to toolbar