Nis Samiti për procesin e Berlinit, kancelari gjerman: Europa është e plotë vetëm me Ballkanin Perëndimor

Më të fundit


Ka nisur Samiti për procesin e Berlinit. Kancelari gjerman, Olaf Scholz është shprehur se Europa është e plotë vetëm me Ballkanin Perëndimor dhe se procesi i Berlinit do të nxisë integrimin.

“Qytetarët e Ballkanit mund të kenë besim tek ne. Vetëm bashkë mund të mbrojmë vlerat europiane. Europa është e plotë vetëm me Ballkanin Perëndimor”, ka thënë ndër të tjera kancelari gjerman.

Skip to toolbar