Opozita në protestë, qarkullimi bllokohet për 2 orë

Më të fundit


Kryedemokrati Basha tha ditën e sotme se nesër opozita do të bllokojë akset kryesore rrugore si protestë dhe përshkallëzim i mosbindjes civile. Protesta do të jetë si ajo e 25 prillit, por ndryshimi i vetëm është se nuk do të jenë më në 5 qarqe dhe 1 orë, por do të ketë një zgjerim të saj në 12 qarqe të vendit dhe do të zgjasë plot 2 orë.

Protestat do të nis në orë 18:00 ku protestuesit pritet të dalin në rrugë dhe të bllokojnë qarkullimin e mjeteve dhe ku do të kërkohet largimi i kryeministrit Rama.


Akset që do të bllokohen:

Qarku Kukës – Ura e Drinit në hyrje të Rrugës Kombit.

Qarku Shkodër- Rruga Shkodër-Koplik

Qarku Lezhë – Mbikalimi Milot

Qarku Dibër- Ura ne kryqëzimin Burrel – Rrëshen- Klos

Qarku Durrës- Plepa, në hyrje të autostradës

Qarku Tiranë- Sheshi Shqiponja

Qarku Elbasan – Mbikalimi Bradashesh

Qarku Korçe – Hyrja, rruga nacionale e Korçës.

Qarku Gjirokastër- kryqëzimi i Rrugës Përmet-Tepelenë – Gjirokastër .

Qarku Fier- Rruga nacionale tek Ura Mbrostar.

Qarku Berat ne Ura Vajgurore, aksi Berat – Ura Vajgurore.

Qarku Vlore- Hyrja e superstradës Vlore- Levan
Skip to toolbar