“Politikani i dekadës”, kush e kryeson sondazhin: Rama, Meta, Basha apo Berisha?

AKTUALITET


Cili ishte politikani i dekadës; Edi Rama, Sali Berisha, Ilir Meta apo Lulzim Basha? Këtij sondazhi, që vijon të jetë i hapur në faqen e Realstory.al, qytetarët shqiptarë vijojnë ti përgjigjen. Edhe gjatë 24 orëve të fundit, veç votimit në sondazh, qytetarët kanë shprehur mendimet e tyre në formën e komenteve në rrjetet tona sociale. Në facebook te Realstory.al, në lajmin publikuar për sondazhin, kanë komentuar deri pasditen e të enjtes rreth 526 qytetarë.

Në komentet e tyre, qytetarët shprehin mendimin lidhur me katër figurat kryesore të politikës shqiptare. Edi Rama vijon të mbajë vendin e parë me 154 vota nga 183 vota gjithsej në sondazhin tonë. Në vend të dytë është Sali Berisha me 20 vota, ndërsa Basha me 5 vota mban vendin e tretë.


Me 4 vota Ilir Meta qëndron në vendin e fundit. Sondazhi i Realstory.al. do të vijojë të jetë i hapur deri në datën 30 janar. Të gjithë qytetarët shqiptarë mund të shprehin mendimin e tyre duke votuar në sondazhin e mëposhtëm, apo të komentojnë në rrjetet tona sociale, në faqen e Realstory.al dhe gazetarit Sokol Balla në facebook.

Disa nga komentet në facebook lidhur me sondazhin!

“Këta ishin me fat që lindën e jetuan në Shqipëri, por fati i keq për popullin dhe Shqipërinë”, shkruan një komentues.

“Rama”, përgjigjet një komentues, ndërsa vijon – “të tjerët vetëm kanë bërë çdo gjë për ta rrëzuar e asgjë nuk arritën ti bëjnë”, thotë ai.

“Të gjithë nuk kanë punuar për këtë popull, por për xhepat e tyre”, thotë dikush tjetër që ka komentuar në faqen facebook të Realstory.al.

“Nuk është populli për udhëheqës ma të mirë se këta që kemi. Ky popull kështu e meriton”, shkruan dikush tjetër.

“Këtu nuk shikoj ndonjë ndryshim. Të gjithë njëlloj më duken”, thotë dikush tjetër që komenton në rrjetet sociale.
Skip to toolbar