Protestuesit i bie të fikët nga gazi lotsjellës? E vërteta nga vendngjarja

Më të fundit


Media të ndryshme online kanë botuar së fundmi foton e një protestuesi duke raportuar se i ka rënë të fikët për shkak të gazit lotsjellës, siç e shohim në foton e botuar në portalin lapsi.al. Por e vërteta është krejt ndryshe.

Gazetari i Realstory.al, Thimi Samarxhi, i cili po ndjek nga afër zhvillimet e protestës raporton se protestuesit në fakt i ka rënë të fikët para se të hidhej gazi lotsjellës dhe në një vend krejt tjetër nga është hedhur ai. Protestuesit i ka rënë të fikët në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” ku nisi edhe protesta, gjë që e vërteton edhe foto që gazetari ynë dërgon nga vendngjarja. Fotot tregojnë bordurat e korsisë së biçikletave që gjenden vetëm tek bulevardi “Dëshmorët e Kombit” dhe jo para parlamentit.


Ndërkohë gazi lotsjellës është hedhur kur protestuesit janë mbledhur pranë parlamentit, shumë larg vendit ku i ra të fikët protestuesit.
Skip to toolbar