Rindërtimi te “5 Maji”, Rama: Po merr formë dita-ditës kjo vepër urbane e arkitektonike

AKTUALITET


Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në rrjetin e tij social Facebook foto të punimeve që po kryhen për rindërtimin e rrugës “5 Maji” në kryeqytet.

Rama shkruan se kjo vepër urbane e arkitektonike po merr formë dita-ditës dhe strehimi i familjeve të prekura nga tërmeti do të vijojë.


Rindërtimi tek rruga “5 Maji”, Rama: Po merr formë dita-ditës kjo vepër urbane e arkitektonike
Rindërtimi tek rruga “5 Maji”, Rama: Po merr formë dita-ditës kjo vepër urbane e arkitektonikeSkip to toolbar