Shërbimi më i ri që u ofrohet bizneseve, i kursen kohë dhe para

POLITIKË


Të gjitha bizneset tashmë mund ta marrin vulën elektronike përmes portalin e-albania. Shërbimi më i ri që i ofrohet atyre nga qeveria është njoftuar sot përmes një video nga kryeministri Edi Rama.

 Rama shkruan se me këtë shërbim të ri bizneset do kenë mundësi jo vetëm të kursejnë kohë, por edhe të shmangin evazionin fiskal.


“MIRËMËNGJES 😃

dhe me këtë shërbim të ri elektronik e lehtësues për bizneset në portalin e-albania që kursen kohë, para dhe shmang evazionin fiskal, ju uroj një ditë të mbarë 👍“, shkruan Rama.
Skip to toolbar