Shi dhe stuhi në jug të Italisë, ngrihet alarmi në 5 rajone

BOTA


Moti i keq do të prekë jugun e Italisë. Reshje të shumta, erëra të forta do të përfshijnë rajonet jugore, përkatësisht Siçilinë.

Ndërkohë Mbrojtja Civile në bashkëpunim me rajonet të ndryshme, ka paralajmëruar për kushtet e pafavorshme të motit.


Në bazë të situatës është dhënë alarm i verdhë dhe kërkohet që në gjithë territorin e Campania, Basilicata, Kalabria dhe Sicili , në një pjesë të Molise, të merren masa për të parandaluar çdo përkeqësim të situatës.
Skip to toolbar