Shifra zyrtare. Ja sa para u grabitën në Rinas


Nuk kanë qenë 10 milionë euro, por 6 milionë që u grabitën në Rinas më 9 prill. Kjo është shifra zyrtare që ka marrë Prokuroria e Krimeve të Rënda nga tre bankat e nivelit të dytë.

Pas debateve të ndryshme rreth shifrës së saktë se sa para u vodhën në Rinas, Prokuroria e Krimeve të Rënda u dërgoi kërkesë zyrtare bankave për të treguar shumë e saktë të parave të grabitura.


Për grabitjen e parave në Rinas janë arrestuar 6 persona ndërkohë që çështja vazhdon ende të jetë në hetim dhe sipas ministrit të Brendshëm priten arrestime të tjera.
Skip to toolbar