Situata në Kakavijë, Cakaj bisedë telefonike me ministrin grek: Diskutova nevojën për lëvizje më të shpejtë të qytetarëve drejt Greqisë

AKTUALITET


Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Gent Cakaj me anë të një statusi në rrjetet sociale, shprehet se ka zhvilluar një bisedë telefonike me ministrin aktual të Jashtëm të Greqisë, Miltiadis Varvitsiotis.


“Kam zhvilluar një bisedë telefonike me homologun grek.

Ne diskutuam nevojën për të lehtësuar kalimin në kufi për qytetarët shqiptarë, në Kakavijë.

Ne jemi duke ndjekur vazhdimisht situatën në kufirin me Greqinë, për të bërë të mundur lehtësimin dhe kalimin sa më të shpejtë të qytetarëve shqiptarë në anën tjetër të kufirit”, shkruan Cakaj.