Soreca: Veprimet ndaj Borchardt nuk lidhen me demokracinë

POLITIKË


Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca ka reaguar në lidhje frikësimin që i është bërë ambasadorit të OSBE-së në Tiranë, Bernd Borchardt. Në një postim në Twitter, Soreca shkruan se në një demokraci moderne nuk ka vend për veprime të tilla.

“E dënojmë me gjithë zemër frikësimin që i është bërë ambasadorit të OSBE në Tiranë, Bernd Borchardt. Dënojmë grafitet dhe të gjitha mënyrat e tjera që janë përdorur kundër tij, kundër autoritetit të tij zyrtar. Nuk ka vend për veprime të tilla në një demokraci moderne”- shkruan Soreca.

Skip to toolbar