Tanja Fajon konfirmon karrigen e saj në Parlamentin Europian

BOTA


Eurodeputetja sllovene, Tanja Fajon përmes një reagimi në Twitter ka konfirmuar ulësen e saj edhe për një tjetër 5 vjeçar në Parlamentin Europian.

“Faleminderit të gjithëve për mbështetjen dhe besimin tuaj në zgjedhjet e Parlamentit Europian 2019. Ju më keni dhënë një vlerësim të madh, jam e vetëdijshme gjithashtu për përgjegjësitë e jashtëzakonshme dhe premtoj se do të vazhdoj të punoj shumë për Slloveninë dhe për të gjithë ne për një Bashkim Europian më të mirë.” -shkruan Fajon


Eurodeputetja Fajon është edhe raportuesja për Kosovën në PE.
Skip to toolbar