Thirrja e Astrit Patozit: Mos iu bind atij që të fton t`i vësh flakën shtëpisë!

AKTUALITET


Kryetari i Bindjes Demokratike Astrit Patozi u është drejtuar qytetarëve shqiptarë që dalin në votimet e 30 qershorit, duke u shprehur se “Shqipëria normale nuk ka asnjë lidhje me thirrjet dhe kërcënimet e tyre”, shprehet kreu i BD-së.

Ai ka shpërndarë një video mesazh drejtuar qytetarëve, ku shprehet se e vetmja mundësi, sipas Patozit, për të shprehur “mospranimin ndaj kësaj politike të shëmtuar sherresh dhe pazaresh të pista, ku të njëtët personazhe të konsumuar, veçse ndërrojnë rolet prej 30 vjetësh”, është vota për partinë që ai drejton.


Më tej, Astrit Patozi shprehet: “Mos iu bind atyre që të ftojnë për të shkuar në një festë me lugë të zbrazët dhe, as të tjerëve që të ndjellin t’i vesh flakën shtëpisë tënde. Secili e bën për hallin e vet, që nuk ka asnjë lidhje me tëndin”. Për të gjitha këto arsye, kreu i Bindjes Demokratike u kërkon qytetarëve shqiptarë që të mbështesin BD-në në zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

Ka vetëm një mënyrë për t’i ndëshkuar ata që e kanë shkaktuar; në mes të kësaj marrëzie mëkatarësh, ndiq zërin e ftohtë të arsyes. Ne nuk kemi asnjë përgjegjësi për sa po ndodh, por përmes teje duam të marrim të gjitha përgjegjësitë për një të ardhme tjetër për Shqipërinë. Voto BINDJEN tënde më 30 qershor”, shprehet ndër të tjera ai.
Skip to toolbar