Velipoja me qendër të re shëndetësore

Më të fundit


Qendra Shëndetësore e Velipojës është bërë pjesë e investimit dhe rehabilitimit të programit “300 qendra shëndetësore moderne”. Investimi u inspektuar edhe nga Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu duke thënë se kjo qendër është gati për nisjen e sezonit turistik në zonë.

“Prej më shumë se 6 vitesh kjo qendër nuk funksiononte, ndërsa sot ofron standardin më të lartë të shërbimit parësor. 26 qendra shëndetësore do të jenë të hapura 24/7 për turistët gjatë këtij sezoni veror, me 60 mjekë dhe 80 infermierë personel shtesë, për të siguruar shërbim në kohë, afër vendpushimit të qytetarëve. Çdo qendër shëndetësore do të jetë e pajisur me barnat dhe materiale mjekësore të nevojshme për çdo emergjencë. Falë investimit në 37 autoambulanca të reja që i janë shtuar flotës së urgjencës mjekësore, sigurojmë shërbim më të shpejtë dhe më cilësor për qytetarët dhe turistët gjatë këtij sezoni veror.” – tha Manastirliu.

Skip to toolbar