Zgjedhjet lokale, miratohen anëtarët e bordit të monitorimit të medias

AKTUALITET


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve gjatë mbledhjes së sotme ka miratuar anëtarët e bordit të monitorimit të medias gjatë fushatës zgjedhore në radio dhe televizionet e vendit.

Anëtarët e bordit të monitorimit të mediave janë Artan Cena, Bledar Lumani, Dardan Malaj, Ylli Pata dhe Maklen Misha.


Mbledhja e parë e Bordit do të zhvillohet në datën 29 maj 2019, në ambientet e selisë së Autoritetit të Mediave Audio-Vizive.
Skip to toolbar