Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut/ Pjesëmarrja për zgjedhjet parlamentare shkon në 45 përqind

BOTA


Në Maqedoninë e Veriut më 8 maj mbahen dy palë zgjedhje: rundi i dytë i zgjedhjeve presidenciale, si dhe zgjedhjet parlamentare.

Shkon në 45 përqind pjesëmarrja në zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

Skip to toolbar