Betohen 3 deputetë të rinj. Ja sa shkon numri i tyre

Më të fundit


Përveç Indrit Hoxhës që refuzoi të marrë mandatin e deputetit, 3 opozitarët e tjerë të listës u betuan në seancën e sotme parlamentare. Ata që pranuan mandatin e deputetit, pavarësisht vendimit të PD-së dhe LSI-së, janë  Klajdi Qama nga LSI, Kujtim Gjuzi dhe Koço Tahiri nga PD-ja.

Deri tani, numri i deputetëve shkon në 115 në Kuvend, 79 nga shumica dhe 36 nga opozita (14 LSI+22 PD) ndërkohë që duhen edhe 25 deputetë për të plotësuar numrin 140.

Skip to toolbar