Detaje nga serat e kanabisit në Berat / Gratë paguheshin 50 mijë lekë në ditë

AKTUALITET


Zbardhen detaje të reja nga ferma e kanabisit në Berat. 105 vetë u shoqëruan në polici ditën e djeshme.

Mbi 80 gra përpunonin boçet dhe madje flinin në sera. Ndërsa 8 roje ruanin me armë.


Emrat dhe vendbanimet e burrave të arrestuar, të cilët ruanin ambientet me armë:

1-Jurgen Haxhi Ujkaj, i datëlindjes 11.07.1999, banues në Koplik

2-Bashkim Mehmet Mema, i datëlindjes 31.05.1974, banues në Zallher

3-Sidrit Zaim Bisha, i datëlindjes 24.06.1995, banues në Ishull Lezh

4-Endrit Gëzim Xheka, i datëlindjes 03.02.1992, banues në Fush krujë Nikël.

5-Edison Bashkim Mema, i datëlindjes 17.03.2002, banues në Zallher

6-Mirvaldo Mondi Disha, i datëlindjes 03.11.1998, banues në Nikël Fushë Krujë

7-Hamdi Veli Dyli, i datëlindjes 25.12.1986, banues në Dronovic, pronari që kishte lënë me qera serat.

8-Blerim Beqir Xheka, i datëlindjes 18.02.1980, banues në Nikēl Fushë Krujë

9-Samuel Gëzim Lushaj, i datëlindjes 11.04.2000, banues në Shkodër.

Punëtorët pagueshin 50 mijë lekë për ditë pune.
Skip to toolbar