“Është koha për fushatë dhe dialog me të vetëpërjashtuarit”

POLITIKË


Kryeministri Rama ka njoftuar se do të dalë në një konferencë për shtyp sot në orën 13 për të folur për fushatën zgjedhore si dhe për dialogun me opozitën.

“Në 13.00 me gazetarët, pas regjistrimit të kandidatëve tanë për 61 bashkitë dhe listave të këshilltarëve bashkiakë për mandatin e ri të qeverisjes vendore. Koha për fushatën zgjedhore të 30 qershorit dhe për vijimin e përpjekjeve për dialog me të vetëpërjashtuarit nga zgjedhjet”, shkruan Rama në twitter.

Skip to toolbar