Goditja e 4 bandave, Lleshaj: Pranga 170 personave, sekuestruam 55 mln euro

AKTUALITET


Operacionin “LIMIT” e ka përshëndetur Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, i cili e ka quajtur sukses shumë të madh të Policisë së Shtetit. Me anë të një statusi në rrjetet sociale, Leshaj shkruaj se ky operacion vjen në kuadër të një serie goditjesh ndaj krimit të organizuar këtë vit. “Operacioni ndërkombëtar “LIMIT” shkatërroi sot katër grupe te organizuara kriminale me veprimtari në fushën e narkotikëve. 57 persona, në Greqi dhe në Shqipëri janë vënë përpara ligjit. Ky është një sukses shumë i madh i Policisë së Shtetit, Prokurorisë së Krimeve të Rënda, agjencive të tjera dhe partnerëve tanë ndërkombëtarë. “LIMIT” është kulmi i një serie të madhe goditjesh që krimi i organizuar ka marrë këtë vit”, shkruan Lleshaj.

Më tej, Ministri i Brendshëm tregon dhe bilancin e goditjes së krimit të organizuar këtë vit, ku në 9 muaj janë zhvilluar 28 operacione, janë arrestuar 170 persona dhe janë sekuestruar 55 milion euro. “Vetëm gjatë këtij viti, ”FORCA E LIGJIT” ka finalizuar 28 operacione, në fushën e trafikut të narkotikëve janë arrestuar gjithsej 170 persona, janë sekuestruar rreth 55 milion Euro dhe shumë gjëra të tjera. Por asgjë nuk mbyllet me kaq. Operacioni vazhdon. Lufta kundër krimit të organizuar do të njohë vetëm përshkallëzim të mëtejshëm në funksion të përmbushjes së objektivave të mëdha për një Shqipëri të zhvilluar, demokratike dhe europiane. Përgëzimet më të mira për Policinë e Shtetit, Prokurorinë e Krimeve të Rënda, agjencitë e tjera shqiptare të përfshira si dhe për partnerët ndërkombëtarë të angazhuar në këtë operacion”, përfundon Lleshaj.  

Skip to toolbar