Grabitja që bëri jehon në gjithë mediat ndërkombëtare

Më të fundit


Grabitja e parave që ndodhi ditën e djeshme në Aeroportin “Nënë Tereza” ka bërë një jehonë të madhe edhe në mediat ndërkombëtare. Ngjarja është përshkruar me detaje dhe në disa nga mediat më prestigjioze botërore si Euronews, Balkan Insight, The Guardian, Express, BBC, Mirror, Dailymail e shumë të tjera.

Grabitja ndodhi brenda pistës së avionëve në Rinas, ndërsa gjatë largimit të grabitësive pati edhe një shkëmbim zjarri me armë me policinë. Si rezultat mbeti i vdekur njëri prej grabitësve Admir Murataj, i cili ishte i shpallur në kërkim nga policia. Të gjitha forcat e Policia e Shtetit janë vënë në kërkim të kapjes së grabitësve të tjerë.


Kjo është një ngjarje e rëndë dhe fatkeqësisht e përsëritur në Rinas.
Skip to toolbar