Humbën në pyjet e Borshit, policia gjen 6 turistët gjermanë

AKTUALITET


Policia Kufitare e Sarandës iu vjen në ndihmë 6 turistëve gjermanë, të cilët për afro 6 orë kishin humbur rrugën në zonën pyjore Borsh-Kuc.


Turistët gjermanë po udhëtonin me një fuoristradë, por më pas humbën orientimin në pyjet e Borshit prej më shumë se 6 orësh.

Policia e Sarandës pas lokalizimit të turistëve të huaj arritën t’i gjenin dhe merrnin ato. Turistët, të moshës se re, ishin në gjendje të mirë shëndetësore. Ndërkohë është bërë edhe shoqërimi i tyre në hotelin ku po qëndronin në Ksamil.